Thursday, May 12, 20226:45 AM(View: 54)
https://www.digitaljournal.com/world Cuộc chiến tranh kéo dài suốt 3 tháng đã huỷ hoại đất nước Ukraine và giết nhiều người dân vô tội. Quan trọng nhất là còn một lực lượng quân đội dù bị quân Nga vây hãm nhưng họ vẫn cố thủ và sẵn sàng chết
Wednesday, May 11, 20224:46 PM(View: 51)
Bà Kelley Jankowski, một nữ y tá đã làm việc hơn 25 năm chăm sóc bịnh nhân trong tình trạng bịnh nặng trước khi được đưa đi vào dưỡng viện chờ chết. Bà kể chuyện:
Wednesday, May 11, 20223:07 PM(View: 49)
Bà Kelley Jankowski, một nữ y tá đã làm việc hơn 25 years chăm sóc bịnh nhân trong tình trạng bịnh nặng trước khi được đưa đi vào dưỡng viện chờ cheesat. Bà kể: Sau 37 năm làm y tá, tồi về hưu vào cuối năm 2019, ngay trước khi có đại dịch COVID 19. Có một cảm nghiệm ở dưỡng viện làm cho tôi nhớ mãi vì có cả cha mẹ đã qua đời của tôi đến đó. Ba của tôi là một vị bác sĩ...
Wednesday, May 11, 20222:27 PM(View: 53)
Nguồn: Spiritdaily.com Chúng tôi nhận được một báo cáo về cuộc hiện ra tại giáo xứ Sievernich, nước Đức. Thị nhân là bà Manuela Strack. Cảm nghiệm của bà được trang Wikipedia nhắc đến thành phố của bà.
Tuesday, May 10, 202212:07 PM(View: 71)
Có những người chia sẻ: 1. "Tháng 5 là tháng hoàn hảo nhất để nuôi dưỡng mối liên hệ với Đức Mẹ Maria và làm việc sùng kính Mẹ." 2. Tôi muốn tìm và đọc những phương cách làm cho mình mạnh mẽ và biết chiến thắng trong những sự phấn đấu hàng ngày." 3. "Tôi rất lo lắng về những sự xung đột và đổ vỡ trong gia đình của tôi." 4. "Tôi cảm thấy mình cầu nguyện liên lỉ...
Monday, May 9, 202211:51 AM(View: 59)
Tóm tắt bài giảng của Sr. Kim Lê, ngày 9/5/2022 với Zoom của HĐ Đa Minh, gx Thánh Linh: 1. Con người chỉ trở nên vĩ đại khi quỳ xuống cầu nguyện và khi ở gần bên Chúa.
Monday, May 9, 202212:42 AM(View: 87)
BÀI DỊCH NÀY DO KIM HÀ THỰC HIỆN NGÀY 12/7/2015, CÁCH ĐÂY GÂN 7 NĂM MÀ NAY ĐÃ THẤY ỨNG NGHIỆM Nguồn: unveilingtheapocalypse.blogspot.com www.memaria.net và www.memaria.org Chân Phước Elena Aiello(1895-1961) là một nữ tu được 5 Dấu Thánh. Bà được Đức Giáo Hoàng Benedict XVI phong chân phước vào năm 2011. Bà nói tiên tri về sự tử đạo trong tương lai...
Sunday, May 8, 20224:34 PM(View: 57)
Có một vị nữ tu luôn vui tươi và mỉm cười. Vì thế hễ Sr. ấy đi đến đâu, dù là đi chợ hay đi công việc thì Sr. cũng đem niềm vui đến cho mọi người. Nào ai biết có những người thật sự là: "Trong héo ngoài tươi."
Sunday, May 8, 20222:10 PM(View: 75)
Nguồn: Internet 1. Anh Elon Musk trở nên một người giàu có nhất hành tinh này. Anh Elon Musk là người sáng chế ra hãng xe điện Tesla, làm ra các hoả tiễn để phóng lên vũ trụ, sáng chế ra hệ thống Paypal và còn nhiều phát minh mới mẻ làm cho cả thế giới kinh ngạc và ngưỡng mộ nữa..
Sunday, May 8, 20221:02 PM(View: 67)
Sau đây là những lời chia sẻ của mọi người: 1. Mẹ tôi có một cỗ tràng hạt bằng bạc rất quý. Mẹ tôi đã dùng chuỗi này cầu nguyện chuỗi Mân Côi từ ngày tôi được sinh ra. Trong suốt cuộc đời tôi, tôi chứng kiến cảnh mẹ tôi cầu nguyện không ngừng.

St. Michael the Archangel, Our Defense Against Darkness

Wednesday, September 26, 20187:20 AM(View: 2202)

MICAESt. Michael the Archangel, Our Defense Against Darkness

Prayers and Devotions To St. Michael
https://catholicexchange.com/st-michael-the-archangel-our-defense-against-darkness

Besides the St. Michael Prayer, there are a few powerful devotions to the Archangel, whose name defies Satan’s rebellion in its meaning: “Who is like God?” Here are a few of them:

  • Michael Novena – This nine-day prayer of intercession begins on September 20th. The feast of the three Archangels – Ss. Michael, Gabriel, and Raphael – is September 29th. All three of these celestial saints are incredible friends in times of distress, but St. Michael is known for crushing the head of Satan and is particularly efficacious against spiritual warfare attacks.
  • Chaplet of St. Michael – Much like other chaplets, this one is prayed on a set of beads connected by a holy medal or crucifix. Each group of beads includes prayers to one of the nine choirs of angels, beginning with the highest, the Seraphim. St. Michael is considered among the Seraphim, and so is also among the other, lesser choirs. The concluding prayer invokes him as “guardian of the souls of men” and “conqueror of the rebel angels,” among other equally potent titles.
  • Litany of St. Michael – If you are among those who enjoy the meditative aspect of litanies, you may appreciate these. For private use, a devotee can incorporate these litanies into his/her daily prayer, contemplating St. Michael’s other titles, such as “Healer of the Sick,” “Help of those in agony,” or “Splendor and fortress of the Church Militant.”

Role Model of Humility and Fortitude

Not only is St. Michael our defender against evil, but he is also a holy model of Christian perfection for us to imitate. He is crucial for our times – in moments of despair; for those suffering all sorts of ailments; everyone affected by war, poverty, or natural disaster; for all of the addicted; for those trapped in trafficking; etc.

St. Michael is the utmost example of humility, because he personally fought against the greatest and first sin – that of pride. In turn, we would do well to call upon him when we are battling bouts of pride in the form of jealousy or envy, anger or unforgiveness, vanity or narcissism.

Because all angels are pure spirit, their virtues are far superior to ours. As humans, we are fickle and constantly alter our decisions, sometimes based on appetitive faculties instead of our intellect. Angels, however, do not engage in this sort of behavior. They are constant and true in their worship and service of God, and therefore, are perfect helpers for those of us who struggle in fidelity.

St. Michael’s strength and courage should lead us to greater confidence in God’s goodness and providence in our lives. He unabashedly defeated Satan during the fall of the angels, and he continues to rush to our aid when we are feeble of heart, worried, or paralyzed with fear.

Each time you find yourself spiraling into unholy darkness, call upon your friend, St. Michael, and he will rescue you.